Ana Sayfa Gündem 15 Haziran 2022

Kuşçular’a bereket yolları…

Urla’nın tarımsal üretimde ilk sırayı alan köyü Kuşçular, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarım alanlarına ulaşımı kolaylaştıran ova yolları ile ekin bereketini artırıyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler tarafından son olarak 8018, 8036/1, 8034/1, 1100 ve 8027 sokaklarda tamamlanan sathi kaplama ile 4 kilometrelik alt temel serimi tamamladı. Daha önceki çalışmalarla birlikte 100’den fazla sokak bereket yoluna dönüştü. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak dağıttığı meyve fidelerinden mahsul alırken, sebze fidelerinin bakımını yaparken tarlasına çok daha hızlı ulaşan üreticiler, bereket yolları sayesinde kış aylarında da yağmur çamura karşı korunacak.
Tarladan alım yapan tüccarların erişimini de kolaylaştıran sathi kaplama, okul servislerinin de öğrencilere daha iyi hizmet vermesini sağlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster