Ana Sayfa Genel, Gündem 12 Haziran 2021

Memleket Partisi Urla’da Başkan İsmail Sever

Bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürüyor.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü partisinin İzmir İl Başkanlığı binasının açılışına katılan İnce, İzmir’de belli olan ilçe başkanlarını da açıkladı.

Muharrem İnce açıklamalarında partisinin Urla İlçe Başkanı’nın da İsmail Sever olduğunu açıkladı.

İsmail Sever Urla Yakamoz Haber’e yaptığı açıklamada “Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için hep birlikte mücadele edeceğiz. Urla’da da örgütlenme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bizlerle olan, bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Memleket Partisi İl Başkanı Cüneyt Oğuz, hafta içinde kurucu ilçe başkanları ile bir araya geldi.

İsmail Sever Kimdir?

İsmail Sever, ilkokul ve lise öğretimini Urla’da tamamladıktan sonra lisans eğitimine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam etti.

1993’te Urla Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimi olarak çalışan Sever, 2011’den sonra Urla Toplum Sağlığı Merkezi (Urla İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde) 1 yılı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı olarak hizmet verdi.

İsmail Sever, 2019 yılında Emekli oldu. Emekli olduktan sonra birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda aktif olarak yer aldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster