Ana Sayfa Genel, Gündem, Yaşam 2 Ağustos 2021

Meşhur Trafo Yine Yandı! Vatandaş artık şaşırmıyor…

Urla Yakamoz Haber – Urla’nın Hacı İsa Mahallesi sınırları içerisinde 75. Yıl Caddesi üzerinde kalan trafo 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü yine yandı…

Trafodan dumanların çıktığını fark eden vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Trafo yangını kısa sürede söndürüldü.

Önceden 6 ayda bir yanan trafo en son 1 Temmuz 2021 Perşembe günü yanmış, Urla İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa süre içinde söndürülmüştü.

Vatandaş artık şaşırmıyor

Bu trafonun yanması bizi artık şaşırtmıyor diyen vatandaşlar “6 ay içerisinde 2 kez yanmıştı. Bugünle birlikte yeni bir rekora imza atıldı. Havalar sıcak fakat kışın da bu durum yaşanıyor. Hepimizin bildiği üzere bu trafo bu kadar yoğunluğu kaldırmıyor. Ama buna herhangi bir çözüm üretilmiyor. Bu bir gelenek oldu. Burada bir çok esnafın elektrik hatları bu trafoya bağlı. Bu günümüzde tamamen gitti. Yetkililer buna bir çözüm bulsun. Esnaf mağdur, vatandaş mağdur” açıklamasında bulundu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster