Ana Sayfa Gündem 31 Aralık 2021

Ruhsatsız kahvehanede tombalacılara suçüstü!

Bahri Karataş (KHA)

İzmir İl Jandarma ve Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ruhsatsız olarak işletilen ve tombala oyunu oynanan bir kahveneye baskın yaptı. Oyun oynayan 38 kişiye 48 bin TL idari para cezası uygulandı.

İlçe ve Jandarma Dedektifleri ( JASAT) Çileme Mahallesinde bir kahvenede kumar oynatıldığı ihbarını aldı. Belirtilen adrese şok baskın düzenleyen Jandarma, işletmeciliğini A.K’nin yaptığı ruhsatsız kahvehanede tombala oynayanlara suçüstü yaptı.

Düzenlenen operasyonda kumar (tombala) oynayan 38 kişi suçüstü yakalandi. Kumar oynadığı tespit edilen şahıslara toplam 48 bin 096 TL idari para cezası uygulandı.

İşletme mühürlenerek kumar oynamak için kullanılan materyallere el konuldu, şüpheli A.K. hakkında “Kumar Oynamak İçin Yer ve Imkan Sağlamak” suçundan adli işlem başlatıldı. Şüpheli şahsın adli işlemleri devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster