Ana Sayfa Genel, Gündem, Spor 23 Haziran 2021

Saltık’a Urla’yı gururlandıran davet

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde ilçemizi temsil eden Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün Yardımcı Antrenörü Çağatay Saltık, U15 Milli Takım kampına davet edildi.

Seçmelerin yapılacağı kampa davet edilen Saltık’ı, Urla Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı baş antrenörü Hakan Yiğit tebrik etti. Yiğit yaptığı açıklamada “TKBL’de mücadele eden Urla Gençlik spor kulübü Basketbol takımımızın Yardımcı Antrenörü Çağatay Saltık U 15 Milli Takım kampına Yardımcı Antrenör olarak katılmıştır. Antrenörümüz Çağatay Saltık’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz” dedi.

İlçemizin sporda yetiştirdiği başarılı isimlerden Çağatay Saltık, bir çok takımda yardımcı antrenör olarak görev aldı ve genç yaşında önemli tecrübeler elde etti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster