Ana Sayfa Gündem 13 Nisan 2022

Su fareleri kaçamadı!

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Kınık ve Karaburun ilçelerinde, DSİ ve İZSU’ya ait malzemeleri çalan 5 şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı, diğer 2 şüphelinin ise işlemleri devam ediyor.

İlçe Jandarma Komutanlıkları ve Jandarma dedektifleri (JASAT) tarafından Jandarma sorumluluk sahasında yürütülen çalışmalarda, iki hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Kınık İlçesi Cumali İlçesi Cumali Mahallesinde, Devlet Su işleri (DSİ)’ye ait su hatlarından, 11 Nisan 2022 tarihinde 17adet hidrant, ayrım ve vantuz kapağı çalındığı ihbarı yapıldı. Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan titiz araştırma ve takipte, olayı gerçekleştiren şüphelilerin kimliği tespit edildi. Yapılan operasyon sonucu şüpheliler B.P., A.P. ve F.S’in Yeni Sanayi Bölgesinden çaldıkları piyasa değeri 76 bin TL olan malzemeleri bir hurdacıya satmak isterken suçüstü yakalandı.Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

Karaburun ilçesi Mordoğan Mahallesinde İZSU’ya ait su deposundan, toplam piyasa değeri 5 bin TL olan 4 adet fizyon T isimli malzemeyi çalan şüpheliler çalışanların fark etmesi üzerine, malzemeleri yol kenarına atıp kaçtı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ,hırsızlık olayının ihbarı üzerine çalışma başlattı. Adresleri tespit edilen şüpheliler H.L. ve H.A. düzenlenen operasyonla gizlendikleri ikametlerinde kıskıvrak yakalandı. 2 şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster