Ana Sayfa Gündem 10 Kasım 2022

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Urla’da Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikal edişinin 84. Yılı’nda Urla Cumhuriyet Meydanı’nda ve Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenlerle anıldı.10 Kasım 2022 Perşembe günü Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma programına Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Garnizon Komutanı Deniz Albay Hüseyin Çoban, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, İlçe Kurum Müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Çelenklerin sunulmasının ardından 2 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.
Anma etkinlikleri, Urla Hakan Çeken Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin, Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde düzenlediği programla sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster