Ana Sayfa Gündem, Uncategorized 8 Temmuz 2022

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası Yenilendi! Şehit Polis Fatih Dik’in ismi verildi…

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Bünyesinde yer alan Polis Merkezi Amirliği’ne 2015 yılında Bingöl’de şehit olan Polis Memuru Fatih Dik’in ismi verildi. Aynı zamanda tadilatı tamamlanan binanın açılışı gerçekleşti.
7 Temmuz 2022 Perşembe günü gerçekleşen açılışa İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç,  Şehit Polis Fatih Dik’in ailesi, birim müdürleri, şehit aileleri, gaziler, muhtarlar, STK Temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan törende Şehit Polis Fatih Dik’in babası Zekai Dik gerçekleştirdiği konuşmasında “Bugün bizler için çok değerli bir gün. Görevi sırasında şehit olan oğlumun isminin verilmesi ve yaşanan süreçte bizlerin her zaman yanında olan İlçe Emniyet Müdürümüze, Kaymakamımıza, İl Emniyet Müdürümüze ve Sayın Valimize çok teşekkür ederim” dedi.
Zekai Dik’in ardından konuşmasını gerçekleştiren İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger “Bugün güzel bir vesileyle güzel ilçemiz Urla’da birlikteyiz. 2015 yılında Bingöl Valisiyken şehadete uğurladığımız Fatih Dik kardeşimizin ailesinin ikamet ettiği Urla’da polis merkezine isminin verilmesi vesilesiyle bir aradayız. Annenin ve babanın çok özel bir arzusuydu. Bu arzunun hayata geçmesinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum, çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimize ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Bu ülkede bugün,  bu coğrafyada etrafı kan gölü olmuş bir coğrafyada huzur, esenlik, güvenlik, mutluluk, birlik ve beraberlik içinde yaşayabiliyorsak, bayramları kutlayabiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Emniyet Müdürlüğü Binası’nın yenilenmesinde emeği geçen hayırseverlere plaket verildi. Plaket takdiminin ardından Urla İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş tarafından dua okundu.
Programın son bölümünde İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan ve Şehit Fatih Dik’in ailesi birlikte açılış kurdelesini kestiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster