Ana Sayfa Eğlence, Gündem, Yaşam 5 Mayıs 2022

Urla Kaya Bahane’de Hıdırellez ve Anneler Günü’ne Özel Program! Ücretsiz etkinlikler…

Urla Kaya Bahane Restoran, Hıdırellez ve Anneler Günü öncesinde herkese açık bir programa hazırlanıyor. 6 Mayıs 2022 Cuma günü Hıdırellez Şenliği’nde ateşler yakılacak, geceye özel Roman Kostüm Partisi konseptiyle Hıdırellez eğlencesi doyasıya yaşanacak…

Her sene Mayıs ayının ikinci Pazar gününde kutlanan Anneler Günü için ‘Anneler ve Çocukları için Anneler Günü’ etkinliği Kaya Bahane Restoran’da gerçekleşecek.
Ücretsiz olan etkinlikte “Yüz Boyama, Sosis Balon, Halat-Çuval Yarışı, Yumurta Taşıma, İp Atlama, Don, Deve-Cüce, Boyama, Heykel, Linbo, Körebe, Sandalye Kapmaca, Kar Spreyi, Su Balonu Savaşı, Mini Disco gibi etkinliklerin yanı sıra şişme oyun parkı da misafirlere açık olacak.

Ücretsiz etkinliklerin yanı sıra Bahane Restoran, güne özel fiyatlarla konuklarını da ağırlayacak.

Kaya Bahane Restoran; İzmir-Çeşme Yolu Üzeri, No:304 Özbek Kavşağı – Urla/İzmir

Rezervasyon: 0 (534) 272 77 71

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster