Ana Sayfa Gündem 6 Temmuz 2022

Urla’da mezbaha ve mezarlıklar bayrama hazır!

Tüm kentte olduğu gibi İzmir’in Urla ilçesinde de Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar tamamlıyor. Bayramdan 15 gün önce defin dışında mezarlık yaptırma gibi herhangi bir işlem için ruhsat iznini durduran İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu sürede gerekli bakım ve temizlik çalışmalarını yaparak ziyaretçilere temiz ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefliyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Urla Kesimevi ise kurban kesimi için 27 Haziran’dan itibaren sıra kabulüne başladı. Urlalılar, Yenice mahallesinde kurulu kesimevine 27 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında şahsen başvurabilir ve veteriner onayının ardından sıraya göre 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet alabilirler. İBB Urla Kesimevi’nde fiyatlar ilk gün büyükbaş hayvanlar için 600, küçükbaş hayvanlar için 200 lira olarak belirlendi. İkinci ve ihtiyaç halinde diğer günler içinse fiyatlar 400 ve 150 lira olarak belirlendi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster