Ana Sayfa Gündem 19 Ağustos 2022

Urla’da ölümlü kaza! Kaçan sürücünün şeytani planı engellendi…

Bahri Karataş (KHA)

Urla’ da altı gün önce Çeşme çevreyolu üzerinde Urla gişelere 5 km kala, rahatsızlanan ve aracını emniyet şeridine çekip yüzünü yıkayan 25 yaşındaki Necip Ufuk Böğür’e bir araç çarpıp metrelerce sürükledi. Böğür, olay yerinde hayatını kaybetti.

Plakası ve sürücüsü belli olmayan aracın,olay yerinde bulunan parçalardan yola çıkan Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aracın mavi renkli olduğu ve bir çekicinin üstünde Aksaray iline doğru götürüldüğünü tespit etti. Durumu ,diğer illerdeki emniyet güçlerine bildirdi.

Sakarya Üniversitesi İnternet ve Ağ Teknojileri Yönetimi mezunu ve İzmir’ de özel bir firmada çalışan Necip Ufuk Böğür’ün ölümüne neden olan araç, bugün Konya Kızören Jandarma ekiplerine çekici üzerindeyken sürücü R.F. ile birlikte alındı.

Kaza, 13 Ağustos’ta saat 02.30 sıralarında, İzmir Çeşme Otoyolu Karaburun Kavşağı yakınlarında meydana gelmişti. Çeşme’den İzmir istikametine seyir halinde olan Necip Ufuk Böğür (25) idaresindeki araç, emniyet şeridine girerek durdu. Bu esnada sürücü yüzünü yıkarken, plakasının henüz tespit edilemediği başka bir araç, emniyet şeridindeki araca ve sürücüsü Böğür’e çarptı. Otomobil kaza yerinden kaçarken, Böğür olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerinde gerçekleştirilen incelemeler sonrasında İzmir Adli Tıp morguna kaldırılan Böğür’ün cansız bedeni otopsi işlemleri sonrasında yakınlarına teslim edildi.

Necip Ufuk Böğür’ün cenazesi Sakarya’nın Sapanca ilçesi Göl Mahallesi Yüzevler Camiine getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Böğür son yolculuğuna uğurlandı

Olayı araştıran Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışmalarda olay yerinde bulunan araç parçalarının mavi renkli Mercedes marka araca ait olduğu araç sahibinin Aksaray doğumlu R.F (32) isimli şahıs olduğunu, kaza sonrası bahse konu araçı çekici üstünde Aksaray iline götürdüğünü tespit etti.

Durum diğer illerdeki emniyet güçlerine bildirildi. Konya Kızören Jandarma ekipleri,bahse konu aracı çekici üzerinde aldı.Jandarma ekipleri, ” Taksirle Öldürme” suçunu işlediği ve daha sonrasında çekici marifeti ile aracını kaçırdığı tespit edilen R.F.’ i de gözaltına aldı.Aksaray Polis Merkezi Amirliğine teslimi edilen şüpheli R.F., Aksarayda çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster