Ana Sayfa Gündem 17 Şubat 2022

Urla’da taksiden cephanelik ve uyuşturucu çıktı!

Bahri Karataş (KHA)

Urla’da polis ve Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir ticari araçta yaptıkları aramada tabanca, av tüfeği ve uyuşturucu bulundu. Ticari takside yolcu olarak bulunan C.B.Ö. ve Ç.Ş., gözaltına alındı.

Dün gece Çeşmealtı Mehmet Ali Aygüven Caddesi üzerinde şok uygulama yapan İlçe Çarşı Mahalle Bekçileri ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphe üzerine 35 Plakalı ticari taksiyi durdurdu.

Araçta arama yapan ekipler, 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 paket uyuşturucu etkisi bulunan kırmızı reçeteli ilaç, 1 adet tek kırma av tüfeği, 27 adet fişek 5 gram içime hazır esrar maddesi ve 1 adet yasaklı bıçak buldu.

Ekipler Ticari takside yolcu olarak bulunan C.B.Ö. ve Ç.Ş., gözaltına aldı. 2 şüpheli hakkında “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Uyuşturucu Madde Kullanmak” suçlarından adli tahkikat devam ediyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster