Ana Sayfa Gündem 20 Haziran 2022

Urla’daki korkunç cinayetle ilgili 4 şüpheli tutuklandı!

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in turistik ilçesi Urla’ da geçtiğimiz günlerde korkunç bir cinayet işlendi. 41 yaşındaki H.M., ikametinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan ve H.M’in de yakınları olan 4 şüpheli tutuklandı.
Korkunç olay 14 Haziran 2022 Salı günü, Yenice Mahallesi’nde meydana geldi. Uşak Banaz nüfusuna kayıtlı H.M., evde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Savcı incelemesinin ardından, H.M.’ in cansız bedeni otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri soruşturma başlattı. Ekipler, yaptıkları araştırma sonucunda olayı gerçekleştirdikleri iddia edilen ölenin yakınları olan 4 şüpheliyi gözaltına aldı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sıkı güvenlik tedbirleri içinde dün Urla Adliyesine getirildi. Olayı soruşturan savcıya verdikleri ifadenin ardından, tutuklanma istemiyle nöbetçi sulh ceza hekimliğine sevk edildi. Uzun süren ifadelerin ardından, şüpheliler tutuklandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster