Ana Sayfa Genel, Gündem, Spor, Yaşam 9 Haziran 2021

Urlalı Göztepeliler 96. Yıl Coşkusuna Hazır

14 Haziran 1925 yılında bir isyanla kurulan Göztepe Spor Kulübü, kuruluşunun 96. Yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Urlalı Göztepeliler olarak bilinen Göztepe tribünlerinin Urlalı neferleri, Göztepe Spor Kulübü’nün kuruluşunun 96. yılını kutlamak için hazırlar.

Kutlama programı kapsamında 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 21.00’da Urla İskele Ada Yolu’nda meşale şov yapacaklar. Saat 19.25’de toplanma çağrısında bulunan taraftarlar, “Bu coşkuya sende ortak ol” mesajıyla tüm Göztepeli taraftarları kutlamalara davet etti.

96 yıllık tarihinde her zaman İzmir’in ismini tertemiz tutan, Avrupa’da önemli başarılarıyla Türk futboluna büyük bir ışık tutan Göztepe Spor Kulübü’nün kuruluş yıldönümü kutlu olsun!

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Urla derbisi Efor’un

Urla derbisi Efor’un

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster