Ana Sayfa Genel, Gündem, Yaşam 19 Ağustos 2021

Urlalı Osman Küçük, öldürülmüş olarak bulundu

Urla’da yaşayan 58 yaşındaki Osman Küçük, kullanılmayan bir evde kesici aletle öldürülmüş olarak bulundu.

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Urla İlçesinde, kullanılmayan bir boş evde 58 yaşındaki Osman Küçük, kesici aletle öldürülmüş olarak bulundu. Olay bugün saat 14.30 sıralarında Yeni kent Mahallesi Hüseyin Zeren Caddesinde bulunan boş bir arazideki eski kullanılmayan yıkık bir binada meydana geldi. Arazide hayvanlarını otlatan vatandaşlar, kullanılmayan evden kötü kokular geldiğini fark etti.

Vatandaşlar evin içine girince ,yerde hareketsiz bir erkek şahsın yattığını gördü, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın iki gün önce hayatını kaybettiğini tespit etti.

Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan da olay yerine gelip bilgi aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri çevrede delil topladı, görgü şahitleri ile görüştü. Metruk evde ölen kişinin kimliğinin 58 yaşında ki Urlalı Osman Küçük olduğu tespit edildi.

Yapılan incelemede Küçük’ün kesici bir aletle öldürüldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından, Osman Küçük’ ün kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, Osman Küçük’ün faillerini tespit etmek için çalışmalara başladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster