Ana Sayfa Gündem 24 Ocak 2022

Uyuşturucu operasyonunda 16 tutuklama!

Bahri Karataş (KHA)

Jandarma ekipleri tarafından Karaburun merkezli 11 ilçede yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 54 şüpheliden 16’sı tutuklandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Karaburun merkezli Urla, Karabağlar, Narlıdere, Bornova, Konak, Bayraklı, Torbalı, Menderes, Selçuk ve Kemalpaşa ilçelerinde “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak Üzere Uyuşturucu Madde Bulundurmak ” suçlarından 18.01.2022 günü 65 şüpheliye yönelik 40 farklı adreste eşzamanlı operasyonda 54 şüpheli gözaltına alındı.

Urla Balıklıova Mahallesinde zehir tacirlerinin uyuşturucuları balıkçı teknesinde gizledikleri ortaya çıktı.

Jandarmada işlemleri tamamlanan şüphelilerden 16’sı tutuklandı.1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ekipler firarda olan 11 şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster