Ana Sayfa Gündem 10 Aralık 2021

Yaşamını yitiren Urlalı asker törenle toprağa verildi

Bahri Karataş (KHA)

Ankara’da evinde ölmüş olarak bulunan Jandarma Ulaştırma Hava Teknik Astsubay Kıdemli Başcavuş İsmail Ulus, Urla’da askeri törenle toprağa verildi.

9 Aralık 2021 günü mesaiye gelmeyen ve eşinden ayrı yaşayan İzmir’ lı 40 yaşındaki 1 çocuk babası Jandarma Astsubay Kıdemli Başcavuş İsmail Ulus’un arkadaşları telefonlara da cevap vermeyince evine gitti.

Çilingir vasıtasıyla kapısı açılan eve giren polis ve arkadaşları İsmail Ulus’ u yatak odasında hareketsiz halde buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ulus’un yaşamını yitirdiğini tespit etti. Nöbetci Savcı incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ulus’a otopsi yapılması için cansız bedenini Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Otopsinin ardından İsmail Ulus’un cenazesi ailesine teslim edildi. Yaşamını yitiren İsmail Ulus’un yıllar önce de geçirdiği trafik kazasında uzun süre tedavi gördüğü, en son Urla’da yaşayan annesiyle yaptığı telefon görüşmesinde kendisini ziyarete geleceğini söylediği öğrenildi.

Urla esnaflarından Gökhan Kamaz’ın kuzeni TEDAŞ’da çalışan Aziz Ulus’un abisi olan Jandarma Astsubay İsmail Ulus, için bugün askeri törenle düzenlendi. Türk Bayrağına sarılı tabutu Çarşı Hoca Ali Camiine getirildi.

Düzenlenen askeri törene, Urla Kaymakamı Murtaza Dayanç, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu, STK’ ve siyasi parti temsilcileri, ailesi ve meslektaşları katıldı.

Cenazesi kılınan cuma namazına müteakiben, gözyaşları içinde Urla Yeni Mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster