Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Gündem, Yaşam, Yerel Yönetimler 4 Ağustos 2021

Yerel Hizmetler Şube Müdürü ile Meslek Odaları bir araya geldi! Talepler kalem kalem iletildi…

Urla Yakamoz Haber – Urla’da faaliyet gösteren meslek odalarının temsilcileri ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı bir araya geldi. Esnaf ve sanatkârların dilek ve temennilerinin daha hızlı gerçekleştirilmesi için belli aralıklarla düzenlenecek olan toplantıdaki ana hedef, iletişimi güçlü tutmak.

2 Ağustos 2021 Pazartesi günü İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı ile Şoförler Odası Başkanı Günay Öz, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan ve Urla Kent Konseyi Başkanı Hadi Başman, Yerel Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde bir araya geldi.

İlçe nüfusunun önemli kesimini oluşturan esnaf temsilcilerinin talep ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinleyerek en kısa sürede çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirilen toplantıda bazı kararlar alınırken, talep listesi oluşturuldu.

Belli aralıklarla gerçekleştirilmesine karar verilen toplantı sonunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i sık ve rutin aralıklarla Urla’da görmek istediklerini dile getiren oda başkanları, Başkan Soyer’den Yarımada Şube Müdürlüğü ve Urla biriminin çok güçlendirilmesini de istedi.

Urla’da Büyükşehir Belediyesi ile birlikte davranmaya hazır olduklarını belirten Oda başkanları, “Büyükşehir’in gücünü burada hissediyoruz, daha da çok hissetmek istiyoruz. Milletvekillerinden meclis üyelerimize herkes yerel hizmet birimimiz ile bağını sıklaştırmalı, gücü hissettirmeli” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Muhtarın koltuğuna kurşun

Muhtarın koltuğuna kurşun

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster