Ana Sayfa Gündem 14 Mayıs 2022

14 Mayıs Çiftçiler Günü, Urla’da kutlandı

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü Urla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Urla Ziraat Odası öncülüğünde düzenlenen programa Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Urla İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu, AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, muhtarlar, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.
Çiftçilerin traktör kortejiyle başlayan tören, Urla Ziraat Odası adına BaşkanıMuharrem Uslucan’ın çelenk sunmasıyla devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan yaptığı konuşmasında “Bugün, çiftçilerimizin günü. Bugün hepimizin günü. Dilerim ki çiftçinin, emeğinin karşılığını tam anlamıyla aldığını nice kutlamalarda buluşuruz. Tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Uslucan’ın ardından konuşmasını gerçekleştiren Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkanvekili Murtaza Dayanç; “Bereketli toprakları iklimi ve doğası sayesinde Urla ilçemiz tarım kentidir bu nedenle ilçemizle gurur duyuyoruz. Tarım olmazsa olmaz, üretim olmazsa olmaz. Gıda üretilmediği müddetçe insanlığın geleceğinden de bahsetme şansımız yok. İlçemizde yerli ve milli tohumlarımız ile en iyi ve en verimli şartlarda tarım üretimini devam ettirmeliyiz. Çiftçilerimize elimizden gelen desteği vermeye her zaman devam edeceğiz.” dedi.
Konuşmaların ardından katılımcılar, Urla Cumhuriyet Meydanı’nda stant açan üreticileri ziyaret ederek, bol kazançlar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster