Ana Sayfa Gündem, Yerel Yönetimler 1 Haziran 2022

 Harbiye Caddesi’nde Asfaltlama Çalışması Başladı!

1 Haziran 2022 Çarşamba günü, İzmir’in Urla ilçesine bağlı Güvendik Mahallesi sınırlarında kalan Harbiye Caddesi’nde asfalt serim işlemi başladı. Özellikle yaz aylarında binlerce misafir ağırlayan ilçenin turistik yerlerinin başında gelen Çeşmealtı bölgesinde önemli bir ulaşım bandı olan Harbiye Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarını Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü gerçekleştiriyor.Harbiye Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç’a Güvendik Mahallesi Muhtarı Gökhan Balıkçıoğlu, Denizli Mahallesi Muhtarı Emre Erdoğan, Birim Müdürleri ve yerel basın eşlik etti.“Ulaşıma Yaklaşık 60 Milyon TL Bütçe Ayırdık”
Çalışmaları inceleyen Dayanç basın temsilcilerine yaptığı açıklamada “İlçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Urla Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Bugün itibariyle Harbiye Caddesi’nde asfaltlama çalışmamız başlamıştır. Yapılan alt yapı çalışmalarından dolayı caddemizdeki asfalt çalışması gecikmiştir. Bu konuda tüm halkımızdan özür diliyoruz. 2022 yılında ciddi yatırımlar olacak. Sadece ulaşım olarak yaklaşık 60 milyon TL bütçe ayırdık. Tüm çalışmalarımızı vatandaş odaklı yapıyoruz. İlçemizin yollarının sıkıntılı olmasından dolayı çok şikayet geliyordu. Bu sıkıntıların hepsini gidereceğiz inşallah. Urla Belediyesi görevinin başındadır. Yaz sezonunda ilçemiz çok daha güzel olacak” dedi.Yaklaşık 7500 metrekare asfaltın döküleceği Harbiye Caddesi, çalışmaların devam ettiği Mehmet Ali Aygüven Caddesi’ne alternatif yol konumunda bulunması, bölge sakinleri adına büyük öneme sahip.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster