Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Gündem, Uncategorized, Yaşam 17 Temmuz 2021

3. İsmet Erak Dönemi! Erak, güven tazeledi

S.S. Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü Urla Kaya Bahane Restoran’da gerçekleşti.

Divan kurulunun önerisiyle açık oylama usulüyle gerçekleşen seçimde İsmet Erak yeniden başkan seçildi. Erak’ın yönetim kurulu İsmail Hakkı Anacur, Mehmet Gönülşak ve Halil Mesut Kıpkıp’dan oluştu. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise Recep Yeşilyurt ve Latif Ok seçildi.


Genel Kurula İzmir’in çeşitli ilçelerinin oda başkanlarıyla birlikte Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Motorlu Araçlar ve Şoförler Odası Başkanı Günay Öz, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Milliyetçi Hareket Partisi Urla İlçe Başkanı Tercan Ayhan, İyi Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık, kefalet kooperatifinin ortaklarıyla esnaf ve sanatkârlar katıldı.

Yaklaşık 300 ortağın katıldığı Genel Kurul, divanın kurulmasıyla başladı.
Genel kurul üyelerine sunulan divanlık önergesi oy birliğiyle kabul edildi. Divana Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Motorlu Araçlar ve Şoförler Odası Başkanı Günay Öz ve Ahmet Dere seçildi.

Divanın kurulmasının ardından gündeme geçildi. Gündem kapsamında 2018, 2019, 2020 yıllarına faaliyet raporlarının sunuldu.
Faaliyet raporları oy birliğiyle kabul edildi.

Faaliyet raporlarının ardından mevcut yönetim ve denetim kurullarının ibraları oy birliğiyle kabul edildi.

İsmet Erak genel kurulda yaptığı konuşmasında “Sevgili ortaklarımız, bizlere güvenip 3 yıl daha görev verdiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Değerli rahmetli başkanımız Selahattin Hünü için sizlerden kuvvetli bir alkış istiyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster