Ana Sayfa Gündem 23 Şubat 2023

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Urla’da afetzedeleri ziyaret etti

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ülkemizde meydana gelen depremlerin ardından İzmir’in Urla ilçesine yerleştirilen afetzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

22 Şubat 2023 Çarşamba günü AK Parti Urla İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sürekli, partililerle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
İlçe başkanlığı ziyaretinin ardından Sürekli, AK Parti İlçe Başkanı Murat Nart ve partililerle birlikte TCDD Urla Dinlenme Tesisi ve Sağlık Bakanlığı Urla Uluslararası Acil Afet Eğitim ve Simülasyon Merkezi’nde bulunan afetzedeleri ziyaret etti.
Afetzedelere geçmiş olsun dileklerin ileten Sürekli yaptığı açıklamada “Maalesef büyük bir felaket yaşadık. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenâb-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İzmir genelinde depremzedelerimizin bir kısmı evlerde bir kısmı da kamu misafirhanelerinde ağırlanıyor. Devletimiz gereken bütün çalışmaları titizlikle yapıyor. Her zaman olduğu gibi milletimizin yanında. Bizler inanıyoruz ve biliyoruz ki bu yaraları, devlet ve millet olarak el ele birlikte saracağız.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster