Ana Sayfa Gündem, Siyaset 4 Mart 2023

CHP İl Başkan Yardımcıları Urla’da sahaya indi

Urla’dan sorumlu Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ve Yarımada bölgesinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cem Şahverdi, 3 Mart 2023 Cuma günü İzmir’in Urla ilçesinde bir dizi program gerçekleştirdi.
Yıldız ve Şahverdi ile birlikte CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyelerinin de katılım gösterdiği programda yaşanılan deprem felaketinin ardından özverili yardım çalışmaları adına ilçemizdeki STK’ları ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.Heyet programına, Urla Kent Konseyi Başkanı Hadi Başman’ı ziyaret ederek başladı. Daha sonrasında program kapsamında Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Urla Şube Başkanı Sibel Bavli ve Alevi Kültür Derneği Urla Şube Başkanı Ali Ekber Fındık’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini belirten Yıldız, “Büyük bir deprem felaketi yaşadık. Maalesef ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. İlk günden bu yana yapılan yardım çalışmaları milletimizin vicdan seviyesinin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gösterdi. Sivil Toplum Kuruluşları olarak sizler de büyük bir emek gösterdiniz. Gerçekleştirdiğiniz bu özverili yardım kampanyaları için teşekkür ederim. Bu günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster