Ana Sayfa Gündem, Siyaset 7 Mart 2023

Millet İttifakı’nın Adayı Kılıçdaroğlu! İlçe Başkanı Özbadur’dan ilk açıklama…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 3 Mart 2023 Cuma günü yaptığı basın açıklamasının ardından büyük yankı uyandıran Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu yanıt buldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 6 Mart 2023 Pazartesi günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i parti genel merkezinde ziyaret etti.
Akşener’in Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmasına, Yavaş ve İmamoğlu ikilisinin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması durumunda sıcak bakmasının ardından Saadet Partisi ev sahipliğinde toplanan Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu tarafından Millet İttifakı’nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklandı. Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından Urla Yakamoz Haber olarak mikrofonlarımızı CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur’a uzattık. Özbadur, yaptığı açıklamada “6 Genel Başkanımız, ortaya çok güzel bir demokrasi tablosu sundu. Fikirler konuşuldu, tartışıldı ve en sonunda da Cumhurbaşkanı adayı olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olarak karar verildi. Bizlere ve örgütümüze düşen, bugüne kadar yaptığımız gibi durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam etmek ve 15 Mayıs sabahı iktidara uyanmak. Örgütümüz, önümüzdeki günlerde açıklanacak program doğrultusunda ayrışma yaşamadan, herkesi kucaklayarak Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam edecek” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster