Ana Sayfa Gündem 12 Aralık 2022

AK Parti Urla, AK Nokta ile çalışmalarını sürdürüyor! Nart “AK ailemiz her geçen gün büyüyor”

AK Parti Urla İlçe Teşkilatı, yoğun çalışmalarını 9 Aralık 2022 Cuma günü ilçe semt pazarında kurduğu AK Nokta standı ile devam ettirdi.
Pazarı ziyaret eden vatandaşların ve pazarcı esnafının yoğun ilgi gösterdiği programda AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları yer aldı. Vatandaşlarla doğrudan temas halinde gerçekleşen programda vatandaşların yaşadıkları sorunlar ve merkezi hükümetten talepleri dinlenildi.Nart; “ AK ailemiz her geçen gün büyüyor”
Gerçekleşen çalışmanın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, AK Nokta çadırlarıyla ivedilikle halledilecek sorunları dinleyerek çözüm merkezi haline geldiğini belirtirken açıklamasının tamamında “İl başkanlığımızın başlatmış olduğu AK Nokta çalışması, havalar ve programlar müsait olduğu sürece haftanın iki günü ilçenin kalabalık yerlerinde devam ediyor. Bu gün Urla Pazar Yeri’ndeydik. Tamamen vatandaşlarımızın kendi talepleriyle 10’un üzerinde yeni üye kaydı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın standımıza ilgi göstermesi ve bizimle olmasında dolayı mutluyuz. AK ailemiz her geçen gün büyüyor. Geçtiğimiz günlerde açıklandığı üzere İzmir’de 500 bin üyenin üzerine çıkarak ne kadar büyük bir aile olduğumuzu gösterdik. Partimize katılımlar devam ediyor. Teşkilatımıza gerçekleştirdikleri özverili çalışma için çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster