Ana Sayfa Gündem 6 Nisan 2022

Aydınhan ve ekibi mazbatasını aldı. Atatürk büstüne çelenk sundu…

Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 31 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda 483 oy alarak yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Birol Aydınhan ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.
6 Nisan 2022 Çarşamba günü 11.00’da Urla İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatalarını alan Aydınhan ve ekibi daha sonra Urla Cumhuriyeti Meydanı’nda bulunan Atatürk büstüne çelenk sundu.
Çelenk sunma töreninin ardından Urla Yakamoz Haber’e açıklama yapan Aydınhan, “Bugün itibariyle resmi olarak yeni dönemimize başlıyoruz. Bizlere atan atmayan, genel kurulumuza katılabilen katılamayan tüm esnaf ve sanatkârlarımıza çok teşekkür ederim. Bu dönemde esnaf ve sanatkârlarımızın menfaati doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımıza inancım tam” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster