Ana Sayfa Gündem 4 Nisan 2022

Urla Kızılay’dan 2bin 500 kişiye iftar yemeği 

Bahri Karataş (KHA)

TÜRK Kızılay Urla Şubesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) iş birliğiyle bugün şenlik alanında 2 bin 500 öğrenciye iftar yemeği verildi.

Kızılay gönüllüleri tarafından dev kazanlarda pişirilen yemekler, Urla Belediye Başkan Vekili ve Kaymakamı Murtaza Dayanç’ ın verdiği araç desteğiyle kampüs alanına taşındı.

İYTE Rektörlüğü sosyal medya sayfasından “İftar programına tüm İYTE’liler davetlidir. Etkinliğimizin sağlıklı bir şekilde organize edilebilmesi ve dağıtılacak yemekte israf olmaması adına, katılım sağlayacakların aşağıda linki yer alan form üzerinden katılım durumlarını bildirmeleri önem arz etmektedir” diye önceden duyuru yaptı.

İftar yemeğinde uzun kuyruklar oluştu. İYTE Rektörü Prof Dr. Yusuf Baran, Türk Kızılay Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık ve ” Mikrop Hikmet” lakaplı sanatçı Hikmet Durmuş kalanların başına geçip yemek dağıttı. Rektör Baran, Nurgül Saltık’a çiçek verip teşekkür etti. Yemeğin ardından, engelli çocuklar defileye çıktı.Mikrop Hikmet, söylediği bir birinden güzel şarkılarıyla herkesi coşturdu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster