Ana Sayfa Gündem 30 Mart 2022

İBB’den, Urla’da üreticiye küçükbaş hayvan desteği…

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “Kırsal Kesimde Gelir Getirici Faaliyetlerin Desteklenmesi” projesi kapsamında yetiştiricilik eğitimini tamamlayan Urlalı üreticilere, 30 Mart 2022 Perşembe günü (Yarın) törenle küçükbaş hayvanları teslim edilecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla 544 Konutlar Urla Pazaryeri’nde saat 15.00’de gerçekleşecek dağıtım töreninde, üreticiler kura çekiminin ardından sürüye dönüştürerek gelir temin edecekleri küçükbaş hayvanlarına kavuşacak.

Yerel üreticiye ve kırsala yönelik projeleriyle tüm Türkiye’ye örnek bir kalkınma modeline öncülük eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, çiftçi ve köylüye sağladığı desteklerle Urla’da da üreticinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başkan Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 2019-2022 yılları arasında Urla’da arıcılık faaliyetlerinden meyve ve sebze fidanı dağıtımına, ücretsiz toprak analizinden küçük ölçekli balıkçılara boya-macun desteğine, stratejik ve endemik ürünlerin korunup geliştirilmesinden sulama ve hayvan içme suyu göletlerinin bakım onarımına çok yönlü projeler yürüttü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster