Ana Sayfa Gündem 1 Nisan 2022

Osman Küçük Cinayeti çözüldü! 8 aydır aranıyordu…

Urla’da metruk bir evde birlikte kaldığı arkadaşı Osman Küçük’ü vahşi bir şekilde öldürüp kaçan, şüpheli Cafer İ., Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekip tarafından, hayvan damında gözlenirken kıskıvrak yakalandı. Cafer İ., olay günü birlikte alkol aldığı Osman Küçük’ ün kendisine bıçakla saldırıp öldüreceğini ve küfür ettiğini, bıçağı elinden alıp kendini korumak için bıçağı rastgele savurduğunu ,kendisini koruduğunu söylediği öğrenildi .

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Urla İlçesinde geçtiğimiz yıl19 Ağustos’ ta metruk bir evde öldürülmüş olarak bulunan Osman Küçük ( 58), cinayet şüphelisi Cafer İ., hayvan damında gizlenirken İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Olay geçtiğimiz yıl 19 Ağustos ‘ ta Nur Dikmen Caddesi Yeni kent Mahallesi Hüseyin Zeren Caddesinde bulunan boş bir arazideki metruk taş evde meydana geldi.

Arazide hayvanlarını otlatan vatandaş, kullanılmayan evin yakınlarından kötü kokular geldiğini fark etti. Vatandaş kokunun geldiği evin yanındaki boş arazide erkek bir kişinin yüzü koyun yerde hareketsiz yattığını görünce ,durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, şahsın iki gün önce hayatını kaybettiğini tespit etti.

Sert bir cisimle kafasına vurularak öldürülen ve boğazı kesilen, vücudunun çeşitli yerlerinde bir çok bıçak darbesi ile öldürülen kişinin üzerinden Osman Küçük adına düzenlenmiş bir kimlik çıktı. Cumhuriyet Savcısı , Osman Küçük’ ün kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için cesedini İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından, Osman Küçük, cenazesi ailesine teslim edildi. Küçük, ailesinin ve sevenlerinin göz yaşları içinde Kuşçular Mahallesi Deve Deresi Mezarlığında toprağa verildi.

Vahşi bir şekilde öldürülen Osman Küçük’ ün kısa bir süre önce bir taşınmaz sattığı ortaya çıktı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği cinayeti çözmek için 20 kişilik özel ekip oluşturdu. Yılların tecrübeli dedektifleri olayın bir numaralı şüphelisi olarak , Küçük ile birlikte aynı yerde kalan ve olayın ardından kayıplara karışan iş arkadaşı Cafer İ., yakalamak için çalışma başlattı. Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan’ da 8 ay önce işlenen vahşi cinayeti çözmek için özel bir ekip oluşturdu. Dedektifler olay günü şüpheli Cafer İ.’nin nereye gittiğini tespit etmek için saatlerce güvenlik kameralarını incelemeye aldı .Telefon kullanmayan şüpheliyi yakalamak için gece gündüz demeden çalıştı.

Özel ekip, Osman Küçük’ ün öldürülmesi olayının faili firari şüphelisi Cafer İ.’ in gizlendiği adresi tespit etti. Dün akşam saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenlediği zanlı Cafer İ., saklandığı hayvan damlarının içerisinde kıskıvrak yakalayıp gözaltına aldı.

Zanlı Cafer İ. İlk ifadesinde ,olay günü Osman Küçük ile birlikte aşırı derecede alkol aldıklarını, Osman’ın bıçakla ‘ Seni öldürürüm ‘ diye üzerine saldırdığını, boğuştuklarını, kendini korumak için de bıçağı elinden aldığını ve rastgele savurduğunu, kaç kez sağladığını hatırlamadığını, ben öldürmeseydim o beni öldürecekti dediği öğrenildi.

İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, sır bir cinayet dosyasını da kapattıklarını, zanlıyı yakalayan ekibine teşekkür etti. Cafer İ., İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster