Ana Sayfa Gündem, Siyaset 13 Nisan 2023

AK Parti Urla İlçe Başkanlığı iftar çadırı ünlü isimleri ağırladı

AK Parti Urla İlçe Başkanlığı tarafından, Urla Cumhuriyet Meydanı’na kurulan iftar çadırına, 12 Nisan 2023 Çarşamba günü birbirinden ünlü isimler katılım sağladı.
Ramazan Ayı’nın ilk gününden bu yana 400 vatandaşın misafir edildiği iftar çadırına, 13 Nisan 2023 Çarşamba günü önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli katılım sağladı.
Pakdemirli, vatandaşlar ve partililerle sohbet ederek Ramazan Ayını hayırlara vesile olmasını diledi. . Bakan Pakdemirli’nin yanı sıra Milli Futbolcu Yasin Öztekin ve ailesi de iftar çadırında vatandaşlar ile bir araya geldi. Bakan Pakdemirli ve Milli Futbolcu Öztekin’i misafir eden AK Parti Urla İlçe Başkanlığı İftar Çadırı Ramazan Ayı’nın sonuna kadar her akşam vatandaşlara iftar yemeğe vermeye devam edecek.
AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, yaptığı açıklamada “AK Parti Urla İlçe Başkanlığımız bünyesinde kurduğumuz SKM Başkanımız Önder Şengüler öncülüğünde bugüne kadar iki binin üzerinde yardım kolisi, binin üzerinde alışveriş kartı dağıtımı gerçekleştirdik. İlçemizde misafir ettiğimiz afetzede vatandaşlarımızla da yakından ilgilenmeye devam ediyoruz. Ramazan Ayı’nın sonuna kadar devam edecek olan Gönül Sofrası’na bütün Urlalı hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster