Ana Sayfa Gündem 18 Ekim 2022

Urla’da ki kayıp balıkçının kurtarma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor

İzmir'in Urla ilçesi açıklarında ağ atarken denize düşen Hilmi Çakı'nın arama kurtarma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.
17 Ekim 2022 Pazartesi günü akşam saatlerinde Gülbahçe Mahallesi’nde balıkçı teknesiyle açılan ve ağ atarken denize düşen Hilmi Çakı’yı arama kurtarma çalışmaları havanın aydınlanmasıyla tekrar başladı.
Olumsuz hava koşulları altında Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı gemi, helikopter, dalgıç adamlar ve Deniz Dalgıç Polisi’nin yoğun çalışması devam ediyor.
Geniş alanda devam eden çalışmaları aile yakınları da yakından takip ediyor.
Ayrıca Urla Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Mustafa Bulut’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ne olmuştu?
Gülbahçe Mahallesi’nde yaşayan Hilmi Çakı ve Mustafa Bulut, balık avlamak için tekneyle denize açıldı.
Balıkçılardan Çakı, ağ atmak isterken denize düştü. Bunun üzerine arkadaşını kurtarmak isteyen Bulut da denize atladı. Rüzgarın da etkisiyle yüzmekte zorlanan Mustafa Bulut, çevredeki diğer balıkçılar tarafından sudan çıkartıldı.İhbar üzerine bölgeye sağlık ve deniz polisi sevk edildi.
Bulut, ambulansla Urla Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Çakı’nın arama kurtarma çalışmaları geç saatlere kadar devam etmiş, görüş açısının yok olmasıyla çalışmalara ara verilmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster