Ana Sayfa Gündem 18 Ekim 2022

Urla’da denize düşen balıkçının cesedine ulaşıldı!

17 Ekim 2022 Pazartesi günü akşam saatlerinde Gülbahçe Mahallesi’nde balıkçı teknesiyle açılan ve ağ atarken denize düşen Hilmi Çakı’nın cesedi bulundu.
Hilmi Çakı’nın cesedi, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı gemi, helikopter, dalgıç adamlar ve Deniz Polisi Ekipleri tarafından gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarının neticesinde Gülbahçe açıklarında bir adada bulundu.  Yaklaşık 15 saat sonra cesedi bulunan Çakı’nın ailesi ve sevenleri derin üzüntü yaşadı…
Ne olmuştu?
Gülbahçe Mahallesi’nde, Mustafa Bulut ile balık avına çıkan Hilmi Çakı, ağ atmak isterken denize düşmüştü. Arkadaşını kurtarmak için denize atlayan ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yüzmekte zorlanan Mustafa Bulut ise çevredeki diğer balıkçılar tarafından kurtarılmıştı. Kaybolan Hilmi Çakı için sudan ve havadan arama çalışmaları başlatılmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Fırat Gül, tam kadro sahada!

Fırat Gül, tam kadro sahada!

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster