Ana Sayfa Gündem 25 Mart 2022

Fırat Gül, tam kadro sahada!

31 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleşecek olan Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Seçimli Olağan Genel Kurulu öncesi başkan adayları çalışmalarını hızlandırdı.

Geçtiğimiz Ekim ayında başkan adaylığını açıklayan ve ilerleyen süreçte kadrosunu güçlendiren Fırat Gül, yaklaşık 50 kişilik bir ekiple saha çalışması gerçekleştirdi.

Urla merkez esnafını ziyaret eden Gül, esnaflara ekibini ve projelerini tanıtan kitapçıkları dağıttı. Saha çalışmasının ardından Urla Yakamoz Haber’e açıklamalarda bulunan Gül, tüm esnaf ve sanatkârları seçimli olağan genel kurula davet etti.

Esnaf Odası Başkan Adayı Fırat Gül açıklamasının tamamında “Bu göreve talip olduğum ilk günden bu yana çok güzel günler geçirdik. Her geçen gün büyüyen, büyüdükçe daha da güzelleşen bir aile olduk. Artık seçime bir kaç gün kaldı. Bütün esnaf ve sanatkârlarımızı 31 Mart 2022 Perşembe günü Eski Tamirhane Binası’nda gerçekleşecek olan Seçimli Olağan Genel Kurulda demokratik haklarını yerine getirmeye davet ediyorum. Ayrıca bu süreçte bizimle birlikte olan, bizlere güvenen, birlikte yol yürüyen, destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim. Biz, birlikte çok güzel bir aileyiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster