Ana Sayfa Genel, Gündem 26 Ocak 2022

Urla’da yüksek gerilime kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Urla İlçesinde bir elektrik şirkettinde çalışan 21 yaşındaki Şükrücan Bayraktaroğlu yüksek gerilim enerji hattında çalışırken, akıma kapılıp öldü.

Olay bugün saat 10.00 sularında İtokent Caddesi üzerinde bulunan boş alandaki elektrik direğinde meydana geldi. Ordu’nun Gölköy ilçesinde yaşayan Şükrücan Bayraktaroğlu, çalışmak için Manisa’ya geldi.

Bugün şirketi tarafından alınan elektrik işini yapmak için Urla’ya gelen Bayraktaroğlu, yüksek gerilim hattına çalışmaya çıktığı sırada direğin üstünde akıma kapıldı.

Durumu farkeden arkadaşları durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine sağlık, polis ve AKS 110 ekipleri geldi. Hattın enerjisinin kesilmesinin ardından, itfaiye ekibi Bayraktaroğlu’nu aşağıya indirdi.

Urla Devlet Hastanesine kaldırılan Şükrücan Bayraktaroğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Savcı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için gencin cansız bedenini Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Cihadiye Mahallesinde oturan, Gölköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli olan baba Abdullah Bayraktaroğlu ve yakınları ölüm haberi karşısında yıkıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster