Ana Sayfa Gündem 1 Eylül 2022

Hayalleri suya düştü! Urla’da 44 düzensiz göçmen yakalandı…

Yasadışı yollarla Yunanistan'a kaçmak isteyen çocuk, kadın ve erkek 44 kişi, koyda aç ve susuz kalınca kurtarılmak için 112 Acil Çağrı Merkezini aradı.

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Urla İlçesinde yasadışı yollarla Yunanistan’a kaçmak isteyen 44 düzensiz göçmen Jandarma tarafından yakalandı.

30 Ağustos 2022 Salı günü saat 22.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezini arayan mülteciler, Zeytineli Mahallesi Çılga Koyu Mevkiinde aç susuz kaldıklarını ve kurtarılmalarını istedi.

Bölgeye karadan ulaşım olmaması nedeniyle deniz polisi ve jandarma tekneyle belirtilen yere gitti. Çılga koyu mevkiinde deniz kenarında 25 erkek, 11 kadın, 4 erkek çocuk , 4 kız çocuk olmak üzere toplamda 44 düzensiz göçmen bulundu.

Düzensiz göçmenler deniz polisi tarafından teknelerle karaya çıkarıldı. Jandarma 44 kişiyi gözaltına aldı. Düzensiz göçmenler işlemlerin ardından Geri Gönderme Merkezine sevk edilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster