Ana Sayfa Eğitim, Genel 1 Eylül 2022

İYTE yurt sorunu kökünden bitiriyor!

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Urla ilçesinde bulunan yerleşkesinde eğitim veren İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), öğrencilerin yurt sorununu kökünden çözmek için harekete geçti. 1000 yatak kapasiteli KYK yurdunun üçüncüsün temeli atıldı.

İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran, sevgili öğrencilerimizin barınma koşullarını iyileştirmek üzere Kampüsümüzde 1000 yatak kapasiteli üçüncü KYK yurdumuzun da temelini attıklarının müjdesini verdi.

Rektör Baran, bu kapsamda T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanı İbrahim Güder ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İzmir İl Müdürü Murat Eskici’yle Enstitümüzde bir araya geldiklerini söyledi.

Baran, “Güder ve Eskici’yle yaptığımız görüşme sonrası temeli yeni atılan ve inşası devam eden iki yeni yurdumuzdaki çalışmaları yerinde inceledik. Sevgili öğrencilerimizin barınma sorununu kalıcı olarak çözme yolunda ilerliyor, destekleri için T.C. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na, Bakan Danışmanımız Güder’e ve İzmir İl Müdürümüz Sayın Eskici’ye teşekkür ediyorum.Üçüncü yurdunda temeli atıldı. Öğrencilerimiz yurtlar tamamlandığında, barınma sorununu yaşamayacaklar “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster