Ana Sayfa Genel, Gündem, Yaşam 10 Şubat 2022

AK Partili Kaya’dan Urla Mesaisi! “Soğuk havada içimizi ısıtan Urlalılar…”

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 9 Şubat 2022 Çarşamba günü Urla’da saha çalışması gerçekleştirdi.

Kaya’nın Urla mesaisine, AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, kadın ve gençlik kollarıyla partililer katıldı. Motorlu Araçlar ve Şoförler Odası Başkanı Günay Öz’ü ziyaret ederek başlayan Kaya şoför esnafının dilek ve temennilerini dinledi. Daha sonra Altıntaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Çağlar’ı ziyaret etti.

“Soğuk havada içimizi ısıtan Urlalılar”

Programına Urla Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek devam eden Kaya, burada esnaf ve sanatkârlarla bir araya geldi.

Kaya ve beraberindeki heyet daha sonra Sıra Mahallesi Muhtarı Mehmet İrtiş ve Kuşçular Mahallesi Muhtarı Mehmet Doğan’la bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin dilek ve temennilerini dinledi.

Programının son bölümünde AK Parti Urla İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulları, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle başkanlarıyla Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya gelen Mahmut Atilla Kaya, çalışmaları dinleyerek önümüzdeki süreç üzerine değerlendirmelerde bulundu. Urla programı sonrasında açıklamalarda bulunan AK Partili Kaya “Bu soğuk günde ilçe teşkilatımız ile güzel bir saha çalışması gerçekleştirdik. Urlalı hemşehrilerimizin samimiyeti ve yaklaşımları soğuk havada içimizi ısıttı. Urla için yatırımlarımız devam edecek. Gündemde olan projelerimizin sonuna gelinmesi için özveriyle çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster