Ana Sayfa Gündem 25 Ağustos 2022

Alkol ve kolonya içen kadın, evinde ölü bulundu!

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Urla ilçesinde alkol ve kolonya içen 48 yaşındaki Arife Aydın, evinde ölü bulundu. Cumhuriyet Savcısı, Aydın’ ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Olay 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü Urla Sıra Mahalle Nergis Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Arife Aydın’ın evinden dışarı çıkmaması üzerine, yakınları durumu polise bildirdi. Eve gelen ekipler, Ayten Aydın’ı cansız bedenini buldu.

Aydın’ın, alkol ve kolonya içtiği öğrenildi. Savcı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Aydın’ ın cansız bedenini otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Polis,olayla ilgili soruşturma nın devam ettiğini belirtti.Evinde ölü bulundu!
Bahri Karataş (KHA)
İzmir’ in Urla İlçesinde alkol ve kolonya içen 48 yaşındaki Arife Aydın, ailesiyle birlikte yaşadığı evinde ölü bulundu.Cumhuriyet Savcısı, Aydın’ ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.
Olay 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü Sıra Mahallesi Nergia Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Arife Aydın’ın evinde hareketsiz yatarken bulan yakınları durumu polise bildirdi. Eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Ayten Aydın’ın öldüğünü tespit etti.
Aydın’ın ,alkol ve kolonya içtiği öğrenildi. Savcı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Aydın’ın cansız bedenini otopsi yapılması için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Polis, olayla ilgili soruşturma nın devam ettiğini belirtti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster