Ana Sayfa Gündem 30 Ağustos 2022

Büyük Zaferin 100. Yılı Urla’da Coşkuyla Kutlandı…

Türk tarihinin en önemli zaferlerinden biri olan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıldönümü Urla Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla kutlandı.
Törene, Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Garnizon Komutanı Deniz Albay v. Yılmaz Kütükçü, Urla Cumhuriyet Başsavcısı v. Çağrı Ozan Başaran, Şehit aileleri, Gaziler, muhtarlar, İlçe Birim Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Urlalılar katıldı.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören; Çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, günün anlam ve öneminin belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması ve Halk Oyunları gösterisi ile son bulurken ardından Kaymakamlık Makamında tebrikat töreni düzenlendi.
Tebrikleri kabul eden Dayanç, vatandaşların Zafer Bayramını kutladı. Program Yıldıztepe Şehitliği ziyareti ve yapılan dualar ile sona erdi. Kutlamalar, 30 Ağustos 2022 Salı akşamı saat 20.30’da Jandarma Kavşağından başlayacak olan Fener Alayı yürüyüşüyle devam edecek…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster