Ana Sayfa Genel, Gündem, Uncategorized, Yaşam 28 Temmuz 2021

Atilla Kaya’dan Urla Mesaisi! “Çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam edecek”

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü Urla’da saha çalışması gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Murat Nart, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan ve üyeleriyle bir araya geldi. Bölgedeki tarımsal faaliyetlerin ele alındığı görüşmenin ardından Urla Birlik ve Öz Urlalılar Taşımacılık Kooperatiflerini ziyaret eden Kaya, Urlalı şoförlerle bir araya geldi.

“Urla için çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam edecek”

Ziyaret sırasında Urla Yakamoz Haber’e açıklamalarda bulunan AK Partili Kaya, “Bugün ilçe başkanımız sayın Murat Nart ve değerli teşkilatımızla birlikte Urlalı hemşehrilerimizle bir araya geldik. İzmir’in tüm ilçeleri gibi Urla da bizim için çok değerli. İnsanlarımızın samimiyetini ve sıcak kanlılığını her ziyarette tekrar tekrar görüyoruz. Urla için çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam edecek” dedi.

Kaya’dan Esnaf ve Sanatkârlara Ziyaret

Vekil Kaya, programının diğer bölümünde ise Malgaca Pazarı, Arasta Çarşısı ve 75. Yıl Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Esnaf ve sanatkârların dilek ve temennilerini dinleyen Kaya, ilçe programı kapsamında AK Parti Urla Hacı İsaMİsa MahallesiYMahallesi Kurulu toplantısında partililerle bir araya geldi. Güncel sürecin ele alındığı görüşmede genel konularda  değerlendirmelerde bulunuldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster