Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Genel 3 Eylül 2021

Urla Esnaf Odası Kadın Komitesi Yeniden Toplandı

Urla Yakamoz Haber- 2019 yılında kurulan Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kadın Komitesi, pandeminin ardından yeniden bir araya geldi.

2 Eylül 2021 Perşembe günü Urla Taş Konak Otel Cafe’de yapılan toplantıda kadın esnaflarla bir araya gelen Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan “Geçtiğimiz yıllarda kurduğumuz kadın komitesiyle birlikte çok güzel işler çıkardık. Birlikte güzel etkinliklere imza attık. Esnaflarımızdan gelen talep üzerine kadın komitesindeki herkesin esnaf olması yönünde aldığımız kararla bugün ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Kadının elinin değdiği her şey bir başka güzel oluyor. Güçlü kadınlarımızla hep birlikte güzel şeyler yapacağımıza inancım tam” dedi.
Kadınların yaşam kalitesini arttırmak, sosyal hayattaki konumlarını geliştirmek ve genişletmek adına kurulan komitenin belli aralıklarla toplanması ve tüm kadın esnaflara dokunabilmesi kararlaştırıldı.
Esnaf odası kadın komitesi, geçtiğimiz yıllarda, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü başta olmak üzere bir çok etkinliğe imza atmış, pandemi dönemindeki kapanmayla birlikte çalışmalarına ara vermişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster