Ana Sayfa Gündem 9 Aralık 2022

CHP’li Başkanlar Urla’da Sahaya İndi! Yücel “Sayın Genel başkanımızı Cumhurbaşkanı yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, 9 Aralık 2022 Cuma günü İzmir’in Urla ilçesini ziyaret etti. CHP’li Batur ve Sengel, Konak ve Selçuk Belediyeleri’nin kardeş ilçesi konumunda bulunan Urla’da saha çalışması gerçekleştirdi.

CHP Urla İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelen Yücel yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere Urla’da bir kaza yaşadık. Urla’da daha mahkeme sonuçlanmadan hukuksuz bir şekilde atanan kayyım yönetimi var. Fakat bizler her ilçemizde her sokakta örgütümüzle birlikte çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bugün burada değerli belediye başkanlarımız kardeş ilçeleri Urla’da, ilçe örgütümüzle birlikte saha çalışması gerçekleştirecekler. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Ve örgütümüz tüm gücüyle çalışmalarına devam edecek. İnanıyoruz ki Sayın Genel Başkanımızı, Cumhurbaşkanı yapacağız” ifadelerini kullandı.
Batur ve Sengel, kardeş ilçede sokağa indi
CHP’li Belediye Başkanları Batur ve Sengel, CHP Urla İlçe Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları üyeleriyle birlikte, Konak ve Selçuk Belediyeleri’nin kardeş ilçesi olan Urla’da saha çalışması gerçekleştirdi. Batur, ilçenin merkezinde yer alan esnafları ziyaret ederken Sengel, semt pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Batur, saha çalışması kapsamında Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan’ı da makamında ziyaret etti.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster