Ana Sayfa Gündem 29 Haziran 2021

Domates değil uyuşturucu yetiştiriyorlar!

Bahri Karataş ( KHA)

İzmir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerin 11 ilçede gerçekleştirdiği operasyonlarda bin 753 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alındı.
İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı birlikler tarafından, terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması ile uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesi maksadıyla 21-28 Haziran 2021 tarihleri arasında Beydağ, Bayındır, Bergama, Tire, Torbalı, Ödemiş, Menemen, Kiraz, Kemalpaşa, Urla ve Seferihisar olmak üzere 11 ilçede operasyon geççekleştirildi.

Operasyonlarda, ormanlık alan içerisinde ekili vaziyette toplam (1.753) kök kenevir bitkisi, yaklaşık (100) gram kubar esrar, (10) gram eroin, (82) gram kenevir tohumu ile (3) adet bong olarak tabir edilen uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüphelilin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster