Ana Sayfa Spor 1 Kasım 2021

Efor Gençlik lige galibiyetle başladı! Urla’ nın tarihinde bir ilk…

Bahri Karataş (KHA)

Urla Efor Gençlik Spor Kulübü, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.Lig ilk maçında Karşıyaka SK’yı 3-1 yenerek lige galibiyetle başladı.

Urla’da spor severler yıllarca futbol ve basketbol maçlarını iziyordu. Artık ilçede izlenecek bir spor dalı daha oldu.Urla tarihinde bir ilk olarak Efor Gençlik Spor Kulübü ilçeyi voleybol sporu ile tanıştırdı.

Daha önceki yıllarda Ziraat Mühendisi Zafer Çöpten’in büyük katkıları ve özverili çalışmaları sonucu ilçede küçük voleybol takımları ile bu sporun meşalesini yakmıştı. Şimdi ise ilçenin profesyonel bir takımı var…

Çöpten’in ektiği ağaçlar meyve vermeye başladı

Urla 12 Eylül Kapalı Spor salonunda ligin ilk maçında Urla Efor Gençlik Spor Kulübü Karşıyaka’ nın gelişim takımı Karşıyaka Spor Kulübü ile karşılaştı. Spor severler ilçenin takımını desteklemek için tribünleri doldurdu. Son sayıya kadar desteklerini eksik etmedi. Oldukça çekişmeli geçen setler sonunda, gülen taraf maçı 3-1 kazanan Efor Gençlik Spor Kulübü oldu…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster