Ana Sayfa Genel, Gündem, Yaşam 29 Temmuz 2021

Göztepe’den TFF Ormanı Projesi’ne destek!

Göztepe Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu’nun dün ve bugün çeşitli illerde çıkan yangınlardan sonra kurulmasına karar verdiği TFF Ormanı Projesi’ne destekte bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu 29.07.2021 tarihli toplantısında, 2021-2022 sezonundan başlamak üzere, liglerde görülen her sarı kart için 1, her kırmızı kart için de 5 adet fidan dikilmesine ilişkin TFF Ormanı Projesi çalışmalarının başlatılmasına karar vermiştir” ifadelerine yer verildi.

Toplumsal konularda ve sosyal sorumluluk projelerindeki katkısıyla her zaman büyük bir fark yaratan Göztepe Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu’nun başlattığı projeye destekte bulunarak 2021-2022 sezonunda Futbol A Takımının attığı her gol için 5 fidan desteğinde bulunulacağını açıkladı.

Sarı kırmızılı camianın sosyal medya hesaplarından yaptığı bu açıklama, başta futbolseverler olmak üzere yoğun bir destek gördü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster