Ana Sayfa Gündem, Yerel Yönetimler 28 Mayıs 2022

Gülbahçe Arnavut Böreği Şenliği Coşkuyla Başladı

Urla’da bu sene 6’ıncısı düzenlenen Gülbahçe Arnavut Böreği Şenliği, 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü gerçekleşen açılış programıyla başladı. Açılış programına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı, Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık, İzmir ve Urla Belediyesi Meclis Üyeleri, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.Şenliğe stant kurulumundan sanatçı konserlerine çok yönlü destek veren İzmir Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Gülbahçe muhtarı Halil Şener, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında “Bu sene 6’ıncısını gerçekleştirdiğimiz şenliğimize destek veren, bizlere yardımcı olan ve bugün bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. Tüm halkımızı, iki gün boyunca bu coşkuyu yaşamaya davet ediyorum” dedi.İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı ise, açılış konuşmasında yerel değerleri yaşatmak için desteklerin süreceğini kaydederek. “Başkanımız Tunç Soyer’in Başka Bir Tarım Mümkün vizyonu çerçevesinde sürdürdüğü çalışmalar sadece üretim değil ürüne değer katma, tanıtım ve pazarlama boyutlarıyla da üreticiye destek. Festival ve şenliklerimiz bu boyutuyla da çok önemli. Kendisi şehir dışında olduğundan sizlere selam ve sevgilerini gönderdi” ifadelerine yer verdi.
Açılış programının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleriyle birlikte stantları dolaştı.Dayanç; “Kültürlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz”
Gün içerisinde Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu ile birlikte programa katılan Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkanvekili Murtaza Dayanç Gülbahçe üretici stantlarını ziyaret etti. Üreticilere bol kazançlar dileyen Dayanç, “Böylesi güzel kültürlerimizin yaşatılması bizleri çok mutlu ediyor. Kültürümüz bizim tarihimiz, bizim geçmişimizdir. Urla’mızda birçok farklı kültür var. Kültürlerimizi yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster