Ana Sayfa Gündem, Yerel Yönetimler 18 Şubat 2022

İskele Gelinkaya’da yıkım başladı! Kısa süreli gerginlik!

H. Raşit İnan – Urla Yakamoz Haber 

18 Şubat 2022 Cuma günü, Urla’nın İskele Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde Gelinkaya bölgesinde kaçak yapı olarak geçen deniz kıyısındaki işletmelerin yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz aylarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tebligat yollanan yerlerin yıkım işlemi için Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve kolluk kuvvetleri günün erken saatlerinde Gelinkaya Bölgesi’nde hazır bulundu.

İşletme sahipleri ile gelen ekipler arasında ufak derecede gerginlik yaşansa da yıkım işlemine başlandı ve gün boyunca devam edecek.

Vatandaşlar ikiye bölündü

Yıllardır ilçenin en hareketli yerlerinin başında gelen bölgedeki işletmelerin yıkımıyla ilgili olarak vatandaşların tepkileri iki farklı yönde oldu.

Bazı vatandaşlar, yapılan uygulamayla sahil bandının vatandaşlara açılmasından memnuniyet duyduğunu dile getirirken bir kesim ise yıllardır bölgenin sembolü haline gelen işletmelerin yıkılmasına tepki gösterdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster