Ana Sayfa Gündem, Siyaset 23 Kasım 2022

İYİ Parti Urla İlçe Başkan Adayı Nihat Yılmaz’dan kongre öncesi mesaj…

27 Kasım 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan İYİ Parti Urla İlçe Başkanlığı kongresi öncesinde İYİ Parti Urla İlçe Başkan Adayı Nihat Yılmaz, basın açıklaması gerçekleştirdi. Yılmaz yaptığı açıklamada “İnanıyorum ki seçimi kim kazanırsa kazansın, kazanan İYİ Parti, Kazanan Urla, Kazanan Türk Milleti olacaktır” ifadelerine yer verdi.
Yılmaz’ın basın açıklamasının tamamı;
“Malumunuz kongremize sayılı günler kaldı. Sahaya indiğim günden bu yana kadar birçok olaya, güzelliklere şahit oldum. Ben olarak çıktığım bu yolda, her geçen gün çoğaldık ve BİZ olduk. İzmir genelinde delege seçimleri olmadan adaylığını açıklayan ilk İlçe Başkan Adayı oldum. Dava arkadaşlarımla birlikte kapı kapı, sokak sokak gezdik, yeri geldi tarlalarda çiftçimizle birlikte olduk hem dinledik, hem hedeflerimizi anlattık.
Tüm delegelerimizi mümkün mertebe birebir ziyaret ettik.  Ziyaret edemediklerimizle, şehir dışında olanlarla telefon aracılığıyla görüşme sağladık. Parti büyüklerimizi ziyaret ederek, Urla’mızda danışma kurulunu kurmaya karar verdik. Herkesin branşı doğrultusunda saha da aktif olacak bir yönetim kurulu listesi hazırladık.
15 Kişiden oluşan danışma kurulumuz, 55 kişiden oluşan yönetim kurulu listemiz ve birebir görüşmelerimiz sonucu desteğini bizlerden esirgemeyecek olan 297 kişilik delegelerimizle hazır olarak geliyoruz.
Herkes şunu bilmeli ki, destek olsun olmasın, Urla da ki tüm İYİ Partililer olarak ilk hedefimiz genel seçimleri kazanarak, Sayın Genel Başkanımızı Başbakan yapmaktır. Biz bu amaç için Urla dan Kuvayı Milliye ateşini yakarak yola çıkacaklarız.
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi; “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.” Ve biz de, sadece yönetim kurulu olarak değil, her bir İYİ Parti sevdalısıyla bir bütün olarak bunu başaracağız.
İnanıyorum ki seçimi kim kazanırsa kazansın, kazanan İYİ Parti, Kazanan Urla, Kazanan Türk Milleti olacaktır” şeklinde…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster