Ana Sayfa Genel 24 Kasım 2022

24 Kasım Öğretmenler Günü Urla’da kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Başöğretmen” olarak ilan edildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Urla’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kutlama programı, Urla Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma programıyla başladı. Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.
Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde kutlama programı düzenlendi
Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, Öğretmenler, birim amirleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından mesleğe yeni adım atan ve emekli olan öğretmenler duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Emekliye ayrılan ve spor müsabakalarına katılan öğretmenlere plaketleri takdim edildi. Resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ise hediyeleri verildi. Program öğretmenler ve öğrencilerin hazırlamış olduğu müzik dinletisi ve zeybek gösterisi ile sona erdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster