Ana Sayfa Gündem 24 Kasım 2022

AK Partili Murat Nart’tan Urla’nın merkez mahallelerine doğal gaz müjdesi!

AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, İzmir’in Urla ilçesi merkez mahalleleri konumunda olan Yaka, Altıntaş, Sıra, Yelaltı, Yenice, Hacı İsa, Yeni ve Naipli Mahalle’lerinin muhtarlarıyla, İzmirGaz Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
İzmirGAz yetkilileriyle ilçe merkez mahallelerinde yaşanan doğal gaz sorununun görüşüldüğü toplantının ardından süreçle ilgili bilgilendirme yapıldı. AK Parti Urla İlçe Başkanı Murat Nart, yaptığı açıklamada 2023 yılının sonuna kadar bütün merkez mahallelerde doğal gaz çalışmalarının tamamlanacağını belirtirken Yaka ve Altıntaş Mahalle’lerindeki çalışmaların 2022 yılının sonuna kadar tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.Nart açıklamalarının tamamında; “Muhtarlarımızla birlikte İzmirGaz Genel Müdürlüğü’nde yetkililerle bir araya geldik. İlçemizin merkez mahallelerinde yaşadığımız doğal gaz sorununu dile getirdik. Gerçekleşen görüşme neticesinde vatandaşlarımıza güzel sonuçlar sunabildiğimiz için çok mutluyuz. Şuanda 2022 yılı için yapılan planlamalar büyük ölçüde tamamlandı. Yaka ve Altıntaş Mahallelerimizde kalan kısımların 2022 sonuna yetişmesi bekleniyor ve çalışmalar bu yönde devam ediyor. Diğer mahallelerimizin projelerinin de 2023 planlarına alınarak 2023 yılının sonuna kadar tamamlanması yönünde çalışma yapılacağının sözünü aldık. Bu konudaki özverili çalışmalarından ötürü mahalle muhtarlarımıza ve yetkililerimize çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster